S informáciami je rozhodovanie jednoduchšie.

Využívajte možnosti dnešnej doby naplno

Okrem zavedenia dane z finančných transakcií a zmien v dani z príjmov nás čakajú aj nové sadzby DPH. Bude nevyhnutná aj zmena nastavenia pokladničných systémov. Viac...
Ako si otvoriť bar a čo nepodceniť pri plánovaní? Najdôležitejšie kroky a konkrétne tipy, na čo by ste nemali zabudnúť pred otvorením baru. Viac...
S konateľom fastfoodu Bombay Express sme sa porozprávali o technológiách, ktoré využívajú v prevádzkach, čím sa uľahčuje život personálu i zákazníkom. Viac...
Ako postupovať, aby vaša reštaurácia fungovala efektívne, s minimálnou obsluhou, organizovane a tak, aby boli hostia spokojní aj počas obedovej špičky? Viac...
Hľadáte spôsob, ako získať viac objednávok na rozvoz jedál, ale zároveň to zvládnuť jednoducho a s prehľadom? ... bez IT odborníkov, bez komplikovaných zmlúv a bez finančne zaťažujúcich provízií? Viac...
Je pre váš podnik obedová špička časom stresu, keď napriek nasadenému rýchlemu tempu čašníkov a kuchárov proste nestíhate? Zistite, v čom asi chybujete. Viac...
Úspešné podnikanie znamená aj kvalitný zákaznícky servis, ktorý umocňuje dobrý dojem z návštevy vášho podniku. V tomto ohľade môže byť nápomocná mobilná pokladňa. Viac...
Existujú spôsoby, ako môžu začínajúce reštaurácie ušetriť náklady. Aby sa vám pri rozbiehaní biznisu ľahšie dýchalo, skúste niektorý z našich tipov. Viac...
Mnohí dnes pri platení vyťahujú z vrecka mobily častejšie než karty či hotovosť. Aj to je dôvod, prečo im vo vašom podniku umožniť takúto platbu. Viac...
Pýtate sa, ako zlepšiť donáškovú službu? Prečítajte si zopár tipov. Viac...
Ponuku jedál môžete v súčasnosti zobrazovať ozaj atraktívne. Riešením je praktický ponukový zobrazovací displej, ktorý prináša viacero benefitov. Viac...
Prevádzka gastropodnikov ich majiteľov občas zaženie do nežiaducej rutiny, preto sme pre vás pripravili prehľad zaujímavých trendov, ktoré by ste mohli vyskúšať. Viac...
Dobrý podnikateľský plán je základným predpokladom úspechu. Prečo je tento dokument taký dôležitý, na čo myslieť pri jeho tvorbe a ako ho vypracovať? Viac...
Jakub Vodárek je majiteľom agentúry Vše pro akci a bistra Tož Tacos. Porozprávali sme sa s ním o jeho podnikaní, zákazníkoch, ako aj o systéme iKelp POS Mobile. Viac...
Komunikácia so zákazníkom je dôležitá. Nasledujúce riadky vás presvedčia o tom, že aj obyčajná esemeska môže zákazníkovi dodať pocit istoty a výnimočnosti. Viac...
Hudba má zásadný vplyv na našu psychiku a správanie. Ovplyvňuje i zákazníkov vo vašej kaviarni alebo reštaurácii. Ako ju môžete využiť v prospech svojho podniku? Viac...
Ak chcete, aby bola vaša reštaurácia dlhodobo úspešná, nestačí ponúkať zákazníkom len kvalitné jedlo. Čo patrí ku kľúčovým ingredienciám prosperujúceho gastropodniku? Viac...
Tvoria sa u vás dlhé rady, obsluha nestíha a podniku utekajú peniaze? Pomôže vám samoobslužný kiosk. Zefektívnite ním chod prevádzky, zvýšite tržby a aj ušetríte. Viac...
Návod na prípravu kvalitnej kalkulácie nákladov na otvorenie a prevádzkovanie kaviarne. Viac...
Ako môže gastropodnik vyriešiť donášku jedla po logistickej stránke? Jednou z možností je využitie služieb kuriérskych a prepravných spoločností. Viac...
Analytické nástroje predstavujú dôležitú súčasť moderného reštauračného POS systému. Pomáhajú zbierať, spracovávať a vyhodnocovať dáta o celom biznise. Viac...
Zákaznícky displej predstavuje zariadenie, ktoré prináša do bufetovej alebo fastfoodovej prevádzky prehľad a poriadok. Ocenia ho zákazníci aj personál. Viac...
Ako nastaviť vernostný systém, aby dobre fungoval, budoval databázu hostí, znižoval náklady na reklamu a zároveň pomáhal udržiavať stálych zákazníkov? Viac...
Prečo urobiť analýzu konkurencie pred otvorením kaviarne, bistra alebo reštaurácie? Na čo sa zamerať a ako nájsť konkurenčnú výhodu svojho podniku? Viac...
Doprava zadarmo môže evokovať dobrovoľné vzdávanie sa možného zárobku. Je to však efektívny marketingový nástroj, ktorý môže priniesť podniku vyššie tržby. Viac...
Spojiť sily s prepravnými spoločnosťami sa vyplatí mnohým gastrozariadeniam, ktoré chcú spustiť rozvoz jedla. Ktoré platformy vám môžu byť nápomocné? Viac...
Dotiahli sme náš bufetový systém do dokonalosti. Viac...
Moderné reštauračné systémy ponúkajú rôzne funkcie, ktoré majitelia prevádzok nevyužívajú, lebo vraj sú nepotrebné. O ktoré z funkcií napríklad ide? Viac...
V Bardejove nájdete zaujímavú reštauráciu, v ktorej sa snúbi láska k jedlu s láskou k športu. O fungovaní prevádzky sme sa porozprávali s jej majiteľom. Viac...
Spoluzakladateľka obľúbených indických reštaurácií Ocean Spice Monika Ježková nám ochotne odpovedala na otázky spojené s jej podnikaním v gastrosegmente. Viac...
Besteron VISA, MasterCard