5 výhod mobilnej pokladne pre gastroprevádzky

Úspešné podnikanie nezávisí len od kvalitných produktov či dobrých služieb. Nemenej dôležitý je aj zákaznícky servis. Ak chcete uspieť v boji s konkurenciou, musíte hosťom spríjemniť čas strávený vo vašom podniku. V tomto ohľade dokáže byť nápomocná mobilná pokladňa, ktorá prinesie do vašej prevádzky niekoľko výhod.

Výhody mobilnej pokladne

Pochopenie výhod mobilnej pokladne môže mať nemalý vplyv na úspech a rast vášho podnikania, preto sa oplatí vedieť, čím všetkým sa vyznačuje toto prenosné zariadenie, ktoré môžete používať na prijímanie platieb aj tlač pokladničných dokladov. A nielen to.

1. Kompaktnosť

Pre modernú mobilnú pokladňu sú charakteristické kompaktné rozmery s nízkou hmotnosťou. Okrem toho, že nezaberá veľa miesta, ešte aj perfektne sadne do ruky. A keďže nie je napájaná cez kábel, ale na batériu, nijakým spôsobom vás nebude obmedzovať v pohybe.

2. Mobilita

Vzhľadom na to, že pri jej používaní vás nelimituje napájací kábel, môžete si ju zobrať kamkoľvek v rámci prevádzky, ako aj mimo nej. Môžete ju teda používať na prijímanie platieb pri stoloch, na terase alebo aj pri stánkovom predaji. Dokonca ju môžu mať pri sebe aj vaši kuriéri pri rozvoze jedál.

3. Rýchlosť

Vybavenie transakcie cez mobilnú pokladňu je samo osebe veľmi rýchle, keďže má integrovaný terminál (umožňujúci prijímať platbu kartou, mobilom či hodinkami) a tlačiareň. A keď si k tomu prirátame ešte aj fakt, že platbu dokážete uskutočniť priamo pri stole, resp. kdekoľvek, môžeme hovoriť o ďalšom reálnom prínose mobilnej pokladne v gastroprevádzke. V dnešnej uponáhľanej dobe zákazníci určite ocenia rýchle vybavenie transakcie. Krátke čakanie budú vnímať ako kvalitný zákaznícky servis.

platba mobilom v reštaurácii

4. Jednoduchosť

Keďže používanie mobilnej pokladne je veľmi jednoduché a intuitívne, váš personál ho zvládne aj bez zdĺhavého odborného školenia. Zariadenie je možné pripojiť na internet SIM kartou alebo prostredníctvom wifi a môže fungovať aj ako mobilný čašník, vďaka ktorému vybaví váš personál objednávky pri stole veľmi rýchlo a bez zbytočných chýb, ktoré často vznikajú pri ručnom zapisovaní.

5. Bezpečnosť

Vaši zákazníci očakávajú, že ich financie aj finančné údaje budú počas platenia v maximálnom bezpečí. V súvislosti s tým stojí za zmienku, že moderné mobilné pokladne disponujú rôznymi pokročilými bezpečnostnými funkciami, z ktorých môžeme spomenúť napríklad šifrovanie či tokenizáciu. A z druhého uhla pohľadu, vy bezpochyby oceníte reporty o transakciách a detailné analýzy. Dajú sa totiž efektívne využiť na lepšie pochopenie nákupných preferencií zákazníkov aj pri budúcej optimalizácii ponuky či nastavení marketingovej stratégie.

Multifunkčné zariadenie, vďaka ktorému ušetríte

Medzi nepopierateľné výhody mobilnej pokladne patrí aj úspora nákladov. Vzhľadom na to, že ide o multifunkčné zariadenie, ktoré môžete používať prakticky kdekoľvek a na viacero účelov (samozrejme, šírka využitia záleží aj na konkrétnom modeli – niektoré majú integrované napríklad i skenery čiarových a QR kódov), nepotrebujete si zaobstarávať viacero druhov samostatného technického vybavenia. V konečnom dôsledku tak ušetríte nielen jednorazovo, ale aj z dlhodobého hľadiska – napríklad na prevádzkových či servisných nákladoch.

Okrem toho existuje aj možnosť prenajať si mobilnú pokladňu. Takýmto spôsobom si dokážete maximálne zjednodušiť začiatky podnikania alebo uľahčiť a spríjemniť už zabehnutý biznis. Prenájmom u vybraných dodávateľov automaticky získavate hardvér, softvér, eKasu aj prenosnú mobilnú pokladňu v cene výhodného mesačného poplatku.

Besteron VISA, MasterCard