Ako sa pripraviť na zmenu sadzieb DPH od 1. 1. 2025 query_builder 18. novembra 2024 Okrem zavedenia dane z finančných transakcií a zmien v dani z príjmov nás čakajú aj nové sadzby DPH. Bude nevyhnutná aj zmena nastavenia pokladničných systémov. arrow_right_altČítať článok
Ako si otvoriť bar a čo nepodceniť pri plánovaní query_builder 04. novembra 2024 Ako si otvoriť bar a čo nepodceniť pri plánovaní? Najdôležitejšie kroky a konkrétne tipy, na čo by ste nemali zabudnúť pred otvorením baru. arrow_right_altČítať článok
Rozhovor s Marekom Jánošíkom o kioskoch: Pomáha nám, že zákazník nemusí stáť v rade query_builder 03. októbra 2024 S konateľom fastfoodu Bombay Express sme sa porozprávali o technológiách, ktoré využívajú v prevádzkach, čím sa uľahčuje život personálu i zákazníkom. arrow_right_altČítať článok
Obedová špička #2: Ako na správne fungovanie reštaurácie query_builder 25. septembra 2024 Ako postupovať, aby vaša reštaurácia fungovala efektívne, s minimálnou obsluhou, organizovane a tak, aby boli hostia spokojní aj počas obedovej špičky? arrow_right_altČítať článok
Ako získať viac objednávok na rozvoz jedál query_builder 14. apríla 2022 Hľadáte spôsob, ako získať viac objednávok na rozvoz jedál, ale zároveň to zvládnuť jednoducho a s prehľadom? ... bez IT odborníkov, bez komplikovaných zmlúv a bez finančne zaťažujúcich provízií? arrow_right_altČítať článok
Obedová špička #1: 3 chyby, pre ktoré nestíhate a ste v strese query_builder 18. septembra 2024 Je pre váš podnik obedová špička časom stresu, keď napriek nasadenému rýchlemu tempu čašníkov a kuchárov proste nestíhate? Zistite, v čom asi chybujete. arrow_right_altČítať článok
5 výhod mobilnej pokladne pre gastroprevádzky query_builder 05. septembra 2024 Úspešné podnikanie znamená aj kvalitný zákaznícky servis, ktorý umocňuje dobrý dojem z návštevy vášho podniku. V tomto ohľade môže byť nápomocná mobilná pokladňa. arrow_right_altČítať článok
5 tipov, ako môžu začínajúce reštaurácie ušetriť náklady query_builder 29. apríla 2024 Existujú spôsoby, ako môžu začínajúce reštaurácie ušetriť náklady. Aby sa vám pri rozbiehaní biznisu ľahšie dýchalo, skúste niektorý z našich tipov. arrow_right_altČítať článok
Čo je NFC a prečo umožniť zákazníkom platbu mobilom? query_builder 18. apríla 2024 Mnohí dnes pri platení vyťahujú z vrecka mobily častejšie než karty či hotovosť. Aj to je dôvod, prečo im vo vašom podniku umožniť takúto platbu. arrow_right_altČítať článok
5 tipov na zlepšenie donáškovej služby query_builder 07. mája 2022 Pýtate sa, ako zlepšiť donáškovú službu? Prečítajte si zopár tipov. arrow_right_altČítať článok
Ponuku jedál môžete zobrazovať atraktívne a elegantne query_builder 09. apríla 2024 Ponuku jedál môžete v súčasnosti zobrazovať ozaj atraktívne. Riešením je praktický ponukový zobrazovací displej, ktorý prináša viacero benefitov. arrow_right_altČítať článok
9 tipov na populárne aj úplne nové gastrotrendy, ktoré stoja za vyskúšanie vo vašom podniku query_builder 27. marca 2024 Prevádzka gastropodnikov ich majiteľov občas zaženie do nežiaducej rutiny, preto sme pre vás pripravili prehľad zaujímavých trendov, ktoré by ste mohli vyskúšať. arrow_right_altČítať článok
Podnikateľský plán - 7 tipov, ako ho zvládnuť úspešne query_builder 13. marca 2024 Dobrý podnikateľský plán je základným predpokladom úspechu. Prečo je tento dokument taký dôležitý, na čo myslieť pri jeho tvorbe a ako ho vypracovať? arrow_right_altČítať článok
Rozhovor s Jakubom Vodárekom: Systém funguje najlepšie vo food trucku query_builder 28. februára 2024 Jakub Vodárek je majiteľom agentúry Vše pro akci a bistra Tož Tacos. Porozprávali sme sa s ním o jeho podnikaní, zákazníkoch, ako aj o systéme iKelp POS Mobile. arrow_right_altČítať článok
Informujte zákazníka o stave objednávky či rozvoze jedla SMS správou query_builder 27. septembra 2022 Komunikácia so zákazníkom je dôležitá. Nasledujúce riadky vás presvedčia o tom, že aj obyčajná esemeska môže zákazníkovi dodať pocit istoty a výnimočnosti. arrow_right_altČítať článok